Magneetstickers

Magneetstickers zijn gemaakt van magneetfolie. Door deze folie kunnen de stickers op alle metalen ondergronden geplakt worden. Doordat er geen lijm gebruikt wordt, heb je geen last van lijmresten als je de stickers verwijdert. Ook heb je bij het plakken geen last van luchtbellen. De stickers zijn ook meerdere keren te gebruiken, net als andere lijmvrije stickers.

Op de foto verschillende magneetstickers.

Gebruik magneetstickers

Magneetstickers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt een extra afwerkingslaag aanbrengen op magneetstickers. In sommige gevallen is dat ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld als de sticker veel te verduren heeft van invloeden van buitenaf. Magneetstickers worden onder andere gebruikt voor op auto’s, op stellingen in magazijnen en archiefkasten in kantoren. Doordat de stickers makkelijk te verwijderen zijn en meerdere keren gebruikt kunnen worden, kun je ze zo op een andere plek plakken op het moment dat je de indeling van je magazijn of kantoor verandert.

Let op bij gebruik op auto’s

Magneetstickers op je auto zijn een ideaal middel als je reclame wil maken voor je bedrijf of een bepaald product. Het voordeel van deze stickers ten op zichte van gewone vinylstickers is dat je geen last hebt van lijmresten die de lak van je auto kunnen beschadigen. Wel is het belangrijk om af en toe onder de stickers schoon te maken. De magneetfolie trekt ook ijzerdeeltjes die op de weg liggen aan. Zou je dat niet af en toe schoonmaken dan kan het onder de stickers gaan roesten.

Lijmvrije sticker

Zoals gezegd is de magneetsticker een lijmvrije sticker. Andere lijmvrije stickers zijn de YUPO Tako, de YUPO Jelly en de statische sticker. Welke sticker je het beste kunt gebruiken hangt af van waarvoor je deze wil gebruiken en wat de ondergrond is waar je de sticker op wil plakken. De YUPO Tako en de YUPO Jelly zijn niet buiten te gebruiken, statische stickers en magneetstickers wel. Magneetstickers zijn niet alleen geschikt voor professionele doeleinden. Je kunt er ook leuke stickers mee maken voor op je koelkast. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s van je kinderen of vakantie op een magneetsticker laten drukken.