YUPO Tako

YUPO Tako is een zelfklevende folie van polypropyleen. De folie plakt aan de ondergrond door hele kleine zuignapjes. Deze zijn zo klein dat je ze met het blote oog niet ziet. De folie is geschikt voor gladde ondergronden, zoals elektro-apparaat, beeldschermen,  drankautomaten, ramen en speelgoed. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van magneetfolie of statische lading is dit materiaal veilig te gebruiken op elektrische apparaten. Het materiaal bevat geen pvc en is volledig recyclebaar.

Plaatje van een inktvis. YUPO Tako plakt aan de ondergrond met zuignapjes, die lijken op die van een inktvis. .

Lijmvrije sticker

De YUPO Tako is net als de YUPO Jelly, de statische sticker en de magneetsticker meerdere keren te gebruiken. Omdat er geen lijm gebruikt wordt, valt deze sticker ook in de categorie lijmvrije stickers. Zoek je een sticker die je makkelijk kunt opplakken? Kies dan voor de YUPO Tako. Je hebt geen last van luchtbellen. Zit de sticker niet op de juiste plek? Dan kun je hem makkelijk verwijderen en opnieuw opplakken. Wil je de sticker na een tijdje op een andere plek plakken, dan kan het nodig zijn om de plakkant even schoon te maken met water. Daarna is die weer net als nieuw.

Mogelijkheden YUPO Tako

De YUPO Tako is alleen verkrijgbaar in wit. Wil je een transparante sticker die je meerdere keren kunt gebruiken? Kies dan voor de YUPO Jelly of de statische sticker. De sticker is waterbestendig. Toch wordt aangeraden om deze alleen binnen te gebruiken. Doordat de sticker gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is, is deze ook geschikt als raamsticker voor tijdelijke promotieacties.

Nadelen YUPO Tako als raamsticker

Wil je de YUPO Tako als raamsticker gebruiken, dan zijn er ook een aantal nadelen. Bij stickers die speciaal bedoeld zijn voor op glas heb je meer opties. Zo heb je bijvoorbeeld raamstickers die je aan beide kanten kunt bedrukken. Dat heeft als voordeel dat de tekst zowel binnen als buiten te lezen is. Bij de YUPO Tako kan dit niet. Bovendien is het materiaal altijd wit, terwijl je raamstickers ook in transparant vinyl kan krijgen.